Welkom bij Praktijk Ashe.

Praktijk voor coaching bij meditatie en bewustwording. 

 

    ‘Is dit alles?'

 Ken je het gevoel dat je iets mist in je leven, maar je weet niet wat? Dat je je nooit echt helemaal voldaan voelt? Misschien soms wel voor even, bijvoorbeeld als je lekker hebt gegeten, als je net iets moois voor jezelf hebt gekocht,na het sporten of als je fijn hebt gevreeën. Maar dan begint er toch al snel weer iets te knagen...  

***

Wanneer je dit herkent dan zou je kunnen zeggen dat ‘iets’ bij je aan de deur klopt om je uit te nodigen je leven eens goed onder de loep te nemen. Om te onderzoeken waar je nu staat en waar je heen zou willen.

Wat wil jij nu écht?

Dat ‘iets’ wat aan je deur klopt, dat ben je eigenlijk zelf. Het is dat deel in jou dat ‘weet’ dat je niet je potentie leeft, dat er krachten in jou spelen die maken dat je je ergens nog inhoudt. 

Hoe heerlijk zou het zijn om voluit te leven?

Jou begeleiden naar een meer bewuste, eigen en vrije manier van leven is wat ik als Zijnsgeoriënteerd Coach kan bieden.

***

Voor wie kan mijn aanbod interessant zijn? 

Voor mensen die zich herkennen in het beeld 'alleen maar hoofd' te zijn (veel gedenk en gepieker, weinig gevoel). Voor mensen die nieuwsgierig zijn naar wat het lichaam zoal te vertellen heeft. Voor mensen die zichzelf regelmatig in situaties of relaties terugvinden waar zij eigenlijk niet zo blij van worden, maar waarvan ze ook niet goed weten hoe het anders kan. Voor mensen die verlangen naar innerlijke rust, meer voldoening of naar een bewuster leven. 

Het kan zijn dat je een heel concrete vraag hebt, maar het kan ook juist zijn dat je juist niet zo goed weet wat je wilt (en dat wel wilt weten!).

***

 

Met vriendelijke groeten,  Kim Verhaar 

 

    

 Wil je weten wat 'Ashe', de naam van mijn praktijk, betekent? Volg dan deze link; http://ashe.webklik.nl/page/ashe.