Welkom op de site van Ashe.

Praktijk voor Meditatie en Zijnsgeoriënteerd Coachen.

 

    ‘Is dit alles?'

 

 Ken je het gevoel dat je iets mist in je leven, maar je weet niet wat? Dat je je nooit echt helemaal voldaan voelt? Misschien soms wel voor even, bijvoorbeeld als je lekker hebt gegeten, als je net iets moois voor jezelf hebt gekocht,na het sporten of als je fijn hebt gevreeën. Maar dan begint er toch al snel weer iets te knagen...  

***

Wanneer je dit herkent dan zou je kunnen zeggen dat ‘iets’ bij je aan de deur klopt om je uit te nodigen je leven eens goed onder de loep te nemen. Om te onderzoeken waar je nu staat en waar je heen zou willen.

Wat wil jij nu écht?

Dat ‘iets’ wat aan je deur klopt, dat ben je eigenlijk zelf. Het is dat deel in jou dat ‘weet’ dat je niet je potentie leeft, dat er krachten in jou spelen die maken dat je je ergens nog inhoudt. 

Hoe heerlijk zou het zijn om voluit te leven?

Jou begeleiden naar een meer bewuste, eigen en vrije manier van leven is wat ik als Zijnsgeoriënteerd Coach kan bieden.

***

Voor wie mijn aanbod nog meer interessant kan zijn?  Voor iedereen die het idee heeft alleen maar 'hoofd' te zijn (veel gedenk en gepieker) en die nieuwsgierig is naar wat het lichaam zoal te vertellen heeft. Voor iedereen die verlangt naar meer innerlijke rust. Voor mensen die zichzelf regelmatig in situaties of relaties terugvinden waar zij eigenlijk niet zo blij van worden, maar waarvan ze ook niet goed weten hoe het anders kan. Voor mensen die  bewust in het leven willen staan. Het kan zijn dat je een heel concrete vraag hebt, maar het kan ook juist zijn dat je nog niet goed weet wat je wilt.

***

 

Met vriendelijke groeten,  Kim Verhaar 

 

    

 Wil je weten wat 'Ashe', de naam van mijn praktijk, betekent? Volg dan deze link; http://ashe.webklik.nl/page/ashe.